Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy amerikai nő 65 ezer üzenettel zaklatott egy férfit az első randi után

2018.05.11. 23:16

Ön hisz a szerelemben első látásra? Egy arizonai nő igen, ugyanis 65 ezer SMS-t küldött az első randi után a lelki társának hitt férfinek. A rendőrség kénytelen volt letartóztatni, írja a Usatoday.com.

A 31 éves Jacqueline Ades egy randioldalnak hála találkozott élete párjával még tavaly nyáron. Azonban a férfi annyira nem volt oda érte, a nőt ez viszont szemlátomás nem zavarta, napi nagyjából 500 üzenetet írt  neki (és még a lakásához és a munkahelyére is elutazott, a kocsijában egy nagy késsel). Amikor a bíróságon megkérdezte, hogy nem jutott-e eszébe, hogy ez zaklatás, csak annyit mondott:

A szerelem nem tökéletes.

A nő ráadásul nem olyan üzeneteket írt, hogy "Mizu, szívem?", hanem olyanokat, hogy legszívesebben megfürödne a kettőjük vérében, ő az új Hitler és hasonlóak. Jelenleg megfélemlítéssel és zaklatással vádolják.