Gyula
7 °C
20 °C

Tényleg börtönbe mehet a lány, aki a mélybe lökte barátnőjét

2018.08.19. 17:46

Teljesülhet a 18 méter magas hídról vízbe zuhanó lány, Jordan Holgerson kívánsága, az őt hátulról meglökő másik tinédzsert ugyanis tényleg leültethetik. Az ügyészek gondatlan veszélyeztetéssel vádolják az egykori barátnőt, amiért a Taylor Smith nevű lányra akár egy év börtönbüntetést és ötezer dollár bírságot is kiszabhatnak a CNN szerint.

clk

"Éretten elfogadom a vádat" – mondta a 18 éves lány az ABC-nek, aztán hozzátette, hogy a legjobbakat reméli saját maga és Holgerson számára is. Smith arról is beszélt, hogy állítása szerint maga Holgerson kérte arra, hogy lökje meg. "Le akart ugrani, de megijedt. Azt kérte, lökjem meg, én pedig nem gondoltam a következményekre" – mondta.

Az interjúból kiderül: Jordan Holgerson és Taylor Smith évekig közeli barátnők voltak, Smith pedig az eset után többször is elnézést kért Holgersontól, akit egy alkalommal megpróbált meglátogatni a kórházban, de nem engedték a közelébe. "Szeretem ezt a lányt. Sosem bántottam volna, ahogy senki mást sem" – mondta Smith, akinek Holgerson egy ideje már nem is válaszol az üzeneteire.

A 16 éves Jordan Holgerson korábban az NBC-nek beszélt arról, hogy a börtönben szeretné látni a másik lányt. "Eleinte nem akartam bajba sodorni Taylort, de most hogy többet gondolkodtam ezen, azt szeretném, hogy börtönbe menjen, és elgondolkodjon azon, amit tett" – mondta a 16 éves lány, akinek még napokkal az eset után is erős fájdalmai vannak. Smith erről azt mondta, sokkolta a kijelentés, de úgy gondolja, érthető, hogy Holgerson így érez.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport