Natália
1 °C
7 °C

Életfogytot kapott a hongkongi fitneszlabdás gyilkos

2018.09.20. 11:18

Életfogytig tartó börtönbüntetést kapott az a hongkongi aneszteziológus, aki egy fitneszlabdával ölte meg a feleségét és a lányát. Az eset még 2015-ben történt, de az ügyben nyomozó hatóságoknak hosszú időbe tartott rájönni, mi történt valójában 

Khaw Kim-sun megtöltött mérgező szén-monoxiddal a fitneszlabdát, és betette annak a Mini Coopernek a csomagtartójába, amivel a felesége és a lánya utazott. A gáz út közben szivárogni kezdett, és mindkét utas meghalt egy órával az indulás után. 

Az ügy háttere, hogy az 53 éves férfi elhidegült a feleségétől, akivel négy gyerekük volt. Bár továbbra is együtt éltek, de közben viszonya volt egy diákkal. Szeptemberben vették őrizetbe, miután kihallgatták kórházi kollégáit, mert kiderült, hogy a szén-monoxidot a kórházból szerezte. Azt mondta a kollégáinak, hogy állatokon akarja tesztelni.

A rendőröknek már azt hazudta, hogy patkányirtásra akarta használni a gázt, bár később kiderült, hogy egyáltalán nem voltak patkányok a házuk közelében. 

(AP)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?