Ivó, Milán
EUR 384,63 Ft
USD 363,31 Ft
5 °C
26 °C

Nem engedték el sétálni őket, 44 óra után kerültek elő a kislányok

2019.03.04. 14:32

Péntek délután édesanyjuk nem engedte el sétálni a 8 éves Leiát és az 5 éves Caroline-t, ezért a két gyerek megszökött észak-kaliforniai otthonából - írja az MTI. A lányok 44 óra után épen és egészségesen kerültek elő a vadonból.

images
Fotó: Humboldt County Sheriff's Office

A két kislányt benbowi otthonától 2,3 km-re, egy fás területen találták meg a hatóságok, miután észrevették a gumicsizmáik nyomát és az eldobált müzliszeletek csomagolópapírjait - végül ez utóbbi mutatta meg a jó irányt a rendőröknek. A keresésbe a Nemzeti Gárda, helikopterek és nyomkövető kutyák is beszállt.

Leia és Caroline szerencsés megkerüléséhez hozzájárulhatott, hogy korábban részt vettek egy helyi túlélő kiképzésen, és volt nálunk néhány túlélő-felszerelés. A lányok kicsit ki voltak száradva és átfázva, de sérülések nélkül, jókedvűen találtak rájuk.

Ez egy igazi csoda! Elképesztő, hogy a gyerekek 44 órát túléltek ezen a vad vidéken

- mondta a rendőrfőnök.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás