István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Kivégezték a csantavéri bérgyilkos bizalmasát

2019.05.28. 09:11

Brutális módon kivégezték a 26 éves Nebojsa Karant, írja a Blikk. A szerb férfi holttestére egy elhagyott farmépületben találták rá februárban, nem messze Szabadkától, holttestét sebhelyek borították, fejét több, vágástól származó sérülés torzította.

Nebojsa Karan
Nebojsa Karan
Fotó: MUP

Szerb lapok szerint Karan segíthetett a menekülésben D. Csabának, a vajdasági bérgyilkosnak, mielőtt márciusban Prágában elfogták. D. Csaba tavaly szeptemberben a budapesti Szilas-pataknál végzett V. László vállalkozóval, majd januárban Szerbiában a nyílt utcán lelőtt egy autójába babakocsit bepakoló férfit – de nem azt, akit szeretett volna. Lapértesülések szerint a következő áldozata egy szerb politikus lett volna. Karan ezután segíthette D. Csaba Prágáig való eljutását.

A vajdasági bérgyilkos egyelőre a cseh fővárosban várja, hogy döntsenek róla a hatóságok. Azt egyelőre nem tudni, hogy Szerbiának, Magyarországnak vagy Hollandiának adják-e ki – ott egy étteremben gyilkolt. A szerb Kurir szerint a legnagyobb esélye a magyar hatóságoknak van, mert ők adták be elsőként a kiadatási kérelmet.