A Földközi-tengerbe esett egy nő egy tengerjáró hajóról

2019.06.09. 17:41

A Norwegian Epic tengerjáró hajó a franciaországi Cannesból tartott Palma de Mallorcára, mikor az egyik női utasa a Földközi-tengerbe esett - írja a SkyNews. A nőt még nem találták meg. 

A 63 éves koreai utas szombaton reggel esett a tengerbe. A tengerjáró hajó szóvivője megerősítette a baleset hírét. 

Egyből értesítettük a hatóságokat, akik megkezdték a keresést. Sajnálatos módon az utasunkat még nem találták meg. Együtt imádkozunk a családdal ezekben a nehéz órákban

– mondta a szóvivő. 

A nő a férjével utazott a tengerjárón. Az utas hajnali egy körül hagyta el a kabinját. A férje ébredés után azonnal jelentette a felesége eltűnését. A személyzet ekkor ellenőrizte a biztonsági kamerák felvételeit, amin látták, hogy a nő a tengerbe esett. 

Az egyik utas szerint a személyzet mindenkit megkért, hogy segítsenek a keresésben.

Két óráig tartott mire visszaértünk oda, ahol utoljára láttak azt az nőt. Megálltunk és négy órán át próbáltuk megtalálni. Sok ember az ablakán át nézte a tengert, de senki sem látott semmit. 

– mondta az utas. 

A tengerjáró hajók nagyon népszerűek a Földközi-tengeren. A kikötővárosok lakói azonban nem mindig rajonganak a monstrumokért. Velencében tüntetést szerveztek a tengerjárók ellen szombaton.hatóságok szerint mintegy hatezren vettek részt a megmozduláson, egy héttel azután, hogy többen megsérültek mikor egy tengerjáró egy turistahajónak ütközött

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport