Fatime
16 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Túlélte egy öngyilkosjelölt, hogy belezuhant a Niagarába

2019.07.11. 05:51

Túlélte a zuhanást egy férfi, aki az amerikai-kanadai határvidéken található Niagara-vízesésbe esett – írta az MTI a kanadai rendőrség jelentése nyomán.

A tájékoztatás szerint a hatóságokat egy „válsághelyzetben lévő férfi” miatt riasztották, aki átmászott a vízesés kanadai oldalán található 57 méter magas Patkó-zuhatag szalagkorlátján. A férfit a víz magával ragadta a mélybe.

Később nem életveszélyes sérülésekkel megtalálták: egy kövön gubbasztott a folyóban.

Sajtójelentések szerint

ez a negyedik ismert eset, amikor valaki – minden segédeszköz nélkül – túlélte a zuhanást a Niagara-vízesésben.

Sok kalandorszellemű próbálkozott már azzal, hogy mentőmellénnyel, vagy más úszóalkalmatossággal – akár hordóban – vágjon neki a Niagara-vízesésnek. Számos ilyen próbálkozás azonban halállal végződött.

A Niagara Észak-Amerika legnagyobb vízhozamú vízesése. Valójában nem egyszerű a vízesések rangsorolása, olyannyira, hogy a legnagyobb tulajdonképpen a tenger alatt van.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport