18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A víz alatt akarta megkérni a barátnője kezét, megfulladt

2019.09.21. 12:34 Módosítva: 2019.09.21. 16:49

Életét vesztette lánykérés közben egy louisianai férfi, aki egy tanzániai nyaraláson kérte meg a barátnője kezét - írj a Sky.

Steven Weber és a barátnője, Kanesha Antoine egy olyan közvetlen vízparti szálláson szálltak meg, ahol volt egy víz alatti szint is, ahol ablakokon keresztül lehet megfigyelni a tengeri állatvilágot több méter mélyen.

A lánykérés terve úgy nézett ki, hogy Weber leúszik az egyik ilyen ablak elé, miközben a barátnője éppen a vízi élővilágot szemléli, majd még lemerülve megkéri a kezét.

Dolog egy darabig a terveknek megfelelően haladt. Weber az ablak elé úszott, feltartott egy A4-es papírt, amin az szerepelt, hogy "Nem tudom addig visszatartani a lélegzetem, hogy megmutassak mindent, amit szeretek benned". Majd a papírt megfordította, amin az állt, hogy "Hozzám jössz?". Ezután elővett egy gyűrűt a zsebéből, megmutatta, majd elkezdett felfele úszni. De sosem érte el a felszínt.

„Sosem jöttél fel a mélységből, úgyhogy sosem hallottad a válaszomat, "Igen! Igen! Milliószor is igen! Hozzád megyek!". Sosem nyílt alkalmunk arra, hogy megünnepeljük a közös életünk hátralevő részének a kezdetét, mert az életünk legszebb napja a legszörnyűbbé változott, a sors legkegyetlenebb fintorának köszönhetően. Megpróbálom azzal vigasztalni magam, hogy az elmúlt néhány napban a legcsodálatosabb bakancslistás élményeket éltük át, és hogy az utolsó közös pillanatainkban mennyire boldogok és az izgatottságtól felvillanyozódottak voltunk" - írta  Antoine Facebookra a tragédia után.

A hatóságok megerősítették, hogy valóban meghalt egy amerikai turista a napokban Tanzániában, de részleteket nem közöltek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport