Megkéselte főbérlőjét, majd megölt két rendőrt egy hawaii férfi, mert ki akarták lakoltatni

2020.01.20. 11:47

Megölt két rendőrt egy férfi Hawaii-on , miután főbérlője segélyhívására otthonához érkeztek, számolt be több amerikai hírportál. Az USA Today tudósítása szerint a nő bejelentést tett a segélyhívón, mert megtámadták. Mint kiderült, a főbérlőt, Lois Caint az egyik albérlője késelte meg, miután a nő ki akarta lakoltatni onnan. 

Hamarosan egy járőr érkezett a házhoz, aki mentőt hívott a lábán sérült nőhöz, miközben még két rendőr érkezett a helyszínre. Ahogy a ház felé indultak, a támadó tüzet nyitott rájuk, és bár a rendőrök golyóálló mellényt viseltek, az egyiküket, Tiffany Enriquezt mégis sikerült megölnie. Ezután egy újabb csapat rendőr érkezett, a férfi rájuk is tüzet nyitott és agyonlőtt egy másik golyóálló mellényt viselő rendőrt, Kaulike Kalamat is.

Az elkövető, Jerry Hanel ezután felgyújtotta a házat és elmenekült a helyszínről. Két nőt, akik a házban tartózkodtak, szintén nem találnak a hatóságok, de z utolsó beszámolók szerint nagy erőkkel keresik őket.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy Hanel milyen fegyverrel lőhetett és honnan szerezhette, mert nem volt fegyvertartási engedélye. A tűz ráadásul átterjedt a szomszédos épületekre is, komoly kár keletkezett, a Sky News szerint 7 családház teljesen elpusztult, mire a tűzoltók megfékezték a lángokat.

Az ugyanakkor már ismert, hogy Hanel ezermesteri munkáért cserébe ingyen lakhatott 2015 óta a Cain házában, aki viszont most úgy döntött, hogy a férfi nem maradhat tovább, ekkor kezdődött az ámokfutás.

A két áldozatot, Tiffany Enriquezt és Kaulike Kalamat a honolului rendőrség saját halottjának tekinti, sőt, a helyi rendőrparancsnok úgy nyilatkozott, olyan súlyos két embere miatt érzett fájdalma, mintha a saját gyermekeit veszítette volna el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport