Trump és Biden öt legdurvább kampányposztja

2020.11.04. 00:03
Az utolsó napokban is dübörgött a negatív kampány. Az elnökjelöltek szorgosan ásták a lövészárkokat, robbantották a hidakat a szakadék felett, és festették az ördögöt a falra. Ön melyik jelölt félelmeit osztja?

Donald Trump 5 legmeghökkentőbb posztja az elmúlt napokból:

„Ha az álomkóros Joe Biden-re szavazol, az a kormányzás irányításának átadását jelenti a globalistáknak, kommunistáknak, szocialistáknak és a gazdag liberális képmutatóknak, akik meg akarnak büntetni téged, és cenzúrázni, elhallgattatni és figyelmen kívül hagyni.”

„47 éven keresztül Joe Biden gonoszul támadta a fekete amerikaiakat. A fiatal fekete fiúkat »szuperragadozóknak« hívta. Minden fekete amerikainak: A te szavazatodat kérem. Ez az egyetlen lehetőséged, hogy megmutasd álomkóros Joe-nak, hogy mi a véleményed az ő döntéséről, hogy megtámad, bebörtönöz és elárul téged!”

„Joe Biden 700%-kal több menekültet engedne be terrorista nemzetekből. Az ő terve felbolygatná a közösségeiteket Michigan, Minnesota, Wisconsin államokban, és az egész Közép-Nyugatból egy menekülttábort csinálna. Én védem meg a ti családotokat, és az országon kívül tartom a radikális iszlám terroristákat!”

„Joe Biden fel fogja emelni az adóidat (a legnagyobb emelés valaha!).”

„Biden soha nem lesz képes tárgyalni Kínával. Kína birtokolná az USA-t, ha ő valaha elnök lenne!”

Joe Biden 5 legmeghökkentőbb posztja az elmúlt napokból:

„Túl tudunk lenni ezek a krízisen. Visszavehetjük az országunkat. Megnyerhetjük a csatát nemzetünk lelkéért. Mindez ma kezdődik el. Igazold vissza a szavazóhelyedet, és menj szavazni! Vigyük ezt véghez – együtt.”

„Trump elnök idejében:

  • több mint 230 000 amerikai halt meg a Covid–19 miatt,
  • 30 millió ember veszített az óraszámából, fizetési csekkjéből, vagy vesztette el állását,
  • majdnem minden ötödik kisvállalkozás bezárt.

Jobban jártál, mint négy évvel korábban?”

„Ha további négy évet adunk Donald Trumpnak a Fehér Házban, a bolygónk soha nem gyógyul meg.”

„Ha további négy évet adunk Donald Trump-nak a Fehér Házban, akkor ő örökre megváltoztatja nemzetünk karakterét. Ezt nem hagyhatjuk.”

„Holnap küldjünk egy világos üzenetet Donald Trumpnak: ideje összeszedni a cuccaidat, és hazamenni.”

Ön melyik elnökjelölt félelmeit osztja?  • Tippek
  • Hírek