Méretes marihuánafogás a szerbiai Nišben

2020.12.07. 15:04

Nišben 220 kilogramm marihuánára bukkantak rendőrök egy családi házban. A gyanú szerint a házban lakó 72 éves férfi bűnlajstroma: kábítószer előállítása és forgalmazása. Ráadásul a gyanúsított házában két hangtompítós pisztolyt is találtak – írta a Pannon RTV.

mup20201207marihuananis1
Fotó: Belügyminisztérium Szerbia
Kapcsolódó

Véres gengszterháború zajlik a közelben

Egy elsunnyogott kokainüzlet vezetett ahhoz a balkáni drogháborúhoz, ami Európában is vérnyomokat hagy. Volt, akit étteremben lőttek le, egy parkolóházi kivégzést egy ipari kamera is felvett. Parlamenti képviselők, focista, rendőr is az érintettek közt.

A férfit őrizetbe vették, egyelőre 48 órára. Aleksandar Vulin belügyminiszter grratulált az akcióhoz. Hangsúlyozta:

Nincs nagyobb rossz a kábítószernél, és valamennyi drogdíler gyermekeink gyilkosa. Ez az akció az egyik a sorban a kábítószer-ellenes háborúban, amelyet továbbra is nap mint nap megvívunk.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek