Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Kedvencek karanténja Szöulban

2021.02.08. 11:27

Hétfőtől tesztelik a koronavírusos tüneteket produkáló, házi kedvencként tartott macskákat és kutyákat Szöulban − jelentette be a dél-koreai főváros önkormányzatának egyik járványügyi munkatársa, Pak Jun Mi. 

AMENNYIBEN AZ EREDMÉNY POZITÍV, AZ ÁLLATRA 14 NAP KARANTÉN VÁR, AMELYET OTTHON TÖLTHET, MERT TOVÁBBRA SINCS BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY A KORONAVÍRUS A KISÁLLATOKRÓL EMBERRE IS ÁTTERJEDHET.

Amennyiben az állat gazdája ez alatt az idő alatt nem tudna házi kedvencéről gondoskodni, a fertőzött állat egy szöuli állami menhelyen tölti ezt az időt. A koreai betegségmegelőzési központ (KDCA) januárban adott hírt arról, hogy egy macska szervezetében kimutatták a vírust, a hatóságok ezt követően döntöttek a háziállatként tartott kutyák és macskák teszteléséről − idézi az MTI Pak Jun Mit.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek