18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Üres autókba ürít a titokzatos kakarém

2021.02.16. 07:36

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a rejtélyes ismeretlent, aki az Egyesült Államokban, Warren városában piszkított tele ürülékkel több személygépjárművet – számolt be a Fox News.

Az ismeretlen különböző autószerelő műhelyek területén garázdálkodik. Chris Phillips, az egyik szerviz igazgatója és alkalmazottai alig akarták elhinni, amit láttak és szagoltak, ezúttal harmadik alkalommal.

A biztonsági kamerák felvételein jól látható, amint az ismeretlen félig letolt nadrággal a dolgát végzi az egyik ügyfél kisteherautójában, majd néhány szalvétával megtörli a fenekét. A szalvétát – a végtermékkel ellentétben – ki is dobta egy közeli szemetesbe.

fant

A warreni rendőrség arról tájékoztatott: első alkalommal még egy novemberi napon történt hasonló, helyi idő szerint röviddel éjfél után. Egy januári esetben pedig arról panaszkodtak az érintett szerelő műhely alkalmazottai, hogy bár minden autó ajtaját bezárják éjszakára, a fantom addig kutakodott, amíg nem talált egyet, amelyet elektromos hiba miatt nem lehetett bezárni.

Chris Phillips azt mondta: húsz éve dolgozik a munkahelyén, de ilyet még nem tapasztalt. Reményét fejezte ki, hogy az ismeretlent mihamarabb elkapják, egyben hozzátette, hogy az eset óta kettős lakattal zárják az üzem kapuját és egyetlen járművet sem hagynak elérhető helyen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport