18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megölte a gazdáját a harci kakas

2021.02.28. 11:27

Az ellenfél helyett gazdájával végzett egy felfegyverzett harci kakas Indiában egy illegális kakasviadalon.

A szárnyas lábához egy hét centiméteres éles kést erősítettek, és amikor az állat a viadal előtt meg akart szökni a gazdájától, olyan súlyosan megvágta lágyéki tájon, hogy a férfi elvérzett.

A rendőrség közlése szerint az eset néhány napja történt egy Lothunur nevű faluban a dél-indiai Telangana államban. A tiltott kakasviadalra 16 ember gyűlt össze, ők az incidens után sietve szétszéledtek. A résztvevőket, akiket több törvénycikkely megsértésével is megvádolhatnak, még keresik. A kakast egy időre bevitték a rendőrőrsre, majd átadták egy szárnyasfarmnak. A rendőrség szerint meg kell majd jelennie tanúként az ügyben tartandó bírósági tárgyaláson.

Indiában már az 1960-as évek óta tiltott a kakasviadal, főleg faluhelyen azonban még elég gyakran előfordul. Tavaly Andhra Prades államban sebezte halálra a nyakán a gazdáját egy harci kakas a lábára erősített éles pengével, miközben egy illegális kakasviadalra tartottak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport