Harry hercegre milliós fizetés vár, évi öt munkanapért

GettyImages-906665892
2021.03.24. 15:46

Harry herceg megkapta első munkáját azóta, hogy otthagyta a brit királyi családot. A Szilícium-völgy egyik projektjében vesz részt, egy applikáció főtisztviselőjeként. A herceg tegnap elmondta, fontosnak tartja, hogy az alkalmazáson keresztül részese lehessen az emberek életének, és segítőkezet nyújthasson azoknak, akiknek szükségük van rá.

Mint azonban kiderült, nem egy hagyományos, reggeltől kora délutánig tartó melóra mondott igent. A The Sun szerint a herceg szerződésében csupán évi öt munkanapot írtak elő, ezért azonban elég komoly összeget kap. A projekt vezetője elzárkózott attól, hogy közzé tegye a hercegnek ígért jövedelem összegét, szerinte ugyanis

mindez felzaklatná azokat az embereket, akik azt hiszik, a herceg kiárusítja a státuszát és a nevét.

A lap mindenesetre beleásta magát a témába, és mint kiderült, a Harry herceghez hasonló pozíciót betöltő munkatársak hét számjegyű összeget keresnek.

Ami a sussexi pár megélhetését illeti, nincs okuk aggodalomra, hiszen szeptemberben a Netflixsszel is kötöttek egy megállapodást, így az életüket feldolgozó filmsorozat után legalább 100 millió fontot tehetnek majd zsebre.