Álommunka: alukáljon 442 ezer forintért!

2021.05.09. 11:52

Igazi álommelóval rukkolt elő egy matracokat és ágyneműket forgalmazó cég, ami jelenleg a délutáni szundi előnyeit és hátrányait kutatja. Mindössze aludnia kell a munkavállalónak, amiért cserébe 1500 dollár, azaz 442 ezer magyar forint üti a kipihent markát. Szundinként.

Az alvás megszállottjai vagyunk, és fő célunk az, hogy megadjunk neked minden olyan eszközt és információt, ami segít jobban aludni minden este

– szól az állásajánlat első mondata, amiben van egy kisebb szóvicc is, ugyanis a „minden este” angolul úgy hangzik, „each night”, ami egyben a cég neve is.

A jelentkezés során a dolgozni vágyónak nincs más dolga, mint megadni néhány alapadatot, illetve mesélni arról, miért érzi úgy, hogy remek szundilektor lehetne belőle. Ezenkívül arról is nyilatkoznia kell, hogy képes-e elkötelezni magát a 30 napos munka mellett. Ez alatt az egy hónap alatt egyébként nem lesz más dolga az illetőknek, mint szundikálás előtt bejelentkezni egy videóhívásba, majd a pihenés után beszámolni az élményről. Rögzíthetjük tényként: ez nem túl fáradságos.

Amennyiben önnek van olyan jó az angolja, hogy az említett cég segítségére legyen, és szeretné velük közösen kideríteni, mikor és mitől lesz a délutáni szieszta tökéletes, ide kattintva kitöltheti a jelentkezési lapot, amiből feltehetőleg számtalan érkezik majd be a céghez.