Elhamvasztották a macskát, de néhány nap múlva éktelen nyávogással hazatért

2021.06.17. 10:31

Hatalmas sokk érte azt a cheshire-i családot, amelynek eltűnt a dédelgetett kedvence, a macska, és bár a tetemét megtalálták és elhamvasztották, néhány nap múlva épen és egészségesen megjelent a ház kapujában. 

A Frankie nevű kis ragadozó – írja a Daily Star – Rachel Fitzsimmons és családja warringtoni házából kóborolt el még május 19-én. Lélekszakadva keresték, de nem került elő, néhány nappal később pedig a legsötétebb félelmek váltak valóra, amikor megtalálták tetemét a Közép-Angliától a skót határig futó M6-os autópályán, rajta a jellegzetes cirmos fehér mintázattal. 

Gyászba borult mindenki, aki ismerte, az autópálya-kezelő hatóságot pedig annyira meghatotta a Fitzsimmons család fájdalma, hogy átadta a tetemet hamvasztásra. A szertartást megtartották, az urnát hazavitték, a macska hamvait pedig Rachel hétéves kisfia, Remy a szobájában őrizgette mindaddig, amíg egy nap a családnak arra kellett összefutnia, hogy Frankie lefogyva, borzasan, de hazatért, az ajtóban áll, és éktelen nyávogással követeli, hogy engedjék be.

Szóval másvalaki macskáját hamvasztottuk el

– fogadta első megdöbbenésében Frankie feltámadását Rachel, a kisfia pedig a BBC kérdésére egyszerűen azzal intézte el a dolgot: csoda történt.