Baki az Eucharisztikus Kongresszuson, rossz szöveget vetítettek ki

2021.09.08. 18:31

Rossz szöveg került a vetítőre 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik előadásán. Egy felhasználó a Redditen tett közzé fotókat arról, hogy az előadás alatt a vetítőn a „Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit" szöveg volt olvasható (a Lorem ipsum egyébként egy olyan szöveg, amit szövegszerkesztésnél szoktak használni töltelékszövegként). 

7eHaFDjdCuAHCGGMs
Fotó: Reddit

Vélhetően az okozhatta a bakit, hogy a szervezők a vetíteni kívánt fájlnak egy korábbi verzióját nyitották meg. 

„És mondá az Úr övéinek intésül: tartsátok grafikusaitokat becsben fizetséggel és illessétek őket jó szóval, különben a kóklerek csúfot tesznek veletek” – viccelődött az egyik kommentelő. Egy másik felhasználó viszont azt mondta, hogy szerinte ez csak egy azok közül a problémák közül, amelyet az eseményen tapasztalt.

Mint vallásomat gyakorló keresztény is csalódtam. Bár nem néztem az eddigi kongresszusokat, de szerintem senki sem égett úgy le, mint mi a nyitómisével. Az operatőr/rendező sokszor azt se tudta mi van, az ének el volt csúszva, a papok maguk sem tudták a latin válaszokat..A teológiai beszédek biztos jók, de nagyon amatőrre sikerültek eddig az egyszerű hívő, teológiában annyira nem elmerülő embereknek szóló programok. Az meg, hogy Erdő Péter beszéde legelején nem az egyházi méltóságokat/elsőáldozókat köszöntötte, hanem egyből a politikai vezetést, egyszerűen nevetséges

– írta.  • Tippek
  • Bankszámla