18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

TikTokos kihívás miatt verte fejbe tanárnőjét egy dél-karolinai kisdiák

2021.10.06. 21:03

Hátulról fejbe vert egy tanárnőt egy általános iskolás diák az amerikai Dél-Karolina egyik iskolájában, hogy teljesítsen egy TikTokon terjedő kihívást – számolt be a helyi sajtó. A Lancaster megyében található iskolakörzet ezért figyelmeztetést adott ki, és közölték: felfüggesztik azokat a diákokat, akik a jövőben hasonlót követnek el, és a renitens diákok könnyen a rendőrség előtt is találhatják magukat.

Ezek a cselekedetek elfogadhatatlanok – hangsúlyozták. Közölték: az iskolai dolgozókat fizikailag bántalmazó diákokra jogi felelősségre vonás és fegyelmi eljárás vár. Az ilyen tettek, mint a lopás és a rongálás, nem csínytevés, hanem bűnözői magatartás.

Az amerikai diákok körében a TikTok videómegosztón terjed egy kihívás, amely arra biztatja őket, hogy üssenek meg egy iskolai dolgozót, és a tettet vegyék videóra – írta a USA Today.

A tanárok szakszervezete elhatárolódott a történtektől, és kijelentették: most először találkoztak olyan esettel, hogy valaki vagy valakik fizikai erőszakra buzdítsák a diákokat a tanárok ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport