18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lefejeztek egy 77 éves nyugdíjas tanárnőt Franciaországban

000 9PP47W

Brutálisan meggyilkoltak egy 77 éves nyugdíjas tanárnőt a dél-franciaországi Agde városában. A rendőrséget a nő fia értesítette szerdán, miután már napok óta nem tudta elérni édesanyját.

Az idős asszonyt  lefejezve találták a lakásában, amelynek ajtaja nyitva állt. Fejét a konyhaasztalra tették. A nyomozók dulakodás nyomait vélték fölfedezni, emellett a kertben latexkesztyűt és ragasztószalagot is találtak.

A nő fia azután értesítette a rendőrséget, hogy aktiválta a lakásba telepített videós megfigyelő rendszert, és meglátta a padlón édesanyja holttestét. 

51 éves férfi a gyanúsított

A francia hatóságok csütörtök estig azonosították és a helyszíntől nem messze elfogták a gyilkosság gyanúsítottját.

Úgy tudni, hogy az illető ismerte is korábban az áldozatot.

A francia BFM TV úgy értesült, hogy a férfi egy volt profi bokszoló, aki neurológiai problémákkal küzd, Már ki is hallgatták, egyelőre nem ismerte be bűnösségét, azt viszont igen, hogy korábban már járt az áldozat otthonában. 

A rendőrség szerint a gyanúsított előre kitervelhette a bűncselekményt. Ezt látszik erősíteni az is, hogy a nő bankkártyája eltűnt és nemrég ezer eurót vettek fel róla egy bankautomatából.

(Borítókép: A ház, ahol megtalálták a 77 éves áldozatot. Fotó: Sylvain Thomas / AFP)