18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pornóoldalon egy 12 éves lány megerőszakolása

2021.10.26. 17:40

Ismét érik a botrány a Pornhubnál, ezúttal egy olyan nő perelte be a pornócéget, akinek a 12 éves korában történt megerőszakolásáról kerültek ki videói a cég netes felületére – közli a news.com.au.

Az Index korábban beszámolt róla, hogy egy nő beperelte a videómegosztó portált és anyacégét, a MindGeeket, mert véleménye szerint a felület nemi erőszakot, gyermekek szexuális kizsákmányolását és más, nem beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot mutat be. Később akkor került fókuszba a pornóvállalat, amikor a Crystal Palace Women sztárja, Leigh Nicol indított pert a cég ellen, miután felkerültek a privát videói a portálra. Utoljára pedig a párizsi Louvre fordult bírósághoz a Pornhub ellenében.

A szexuálisan bántalmazott nőnek egy volt középiskolai barátja küldte el a linket, amelyen a szörnyűség látható. 

A neve elhallgatását kérő áldozat véleménye szerint a megtekintők számára egyértelműnek kellett lennie, hogy kiskorú lány van a felvételen, és hozzátette, hogy sosem gondolta volna, hogy egy ilyen felvétel nyilvánosan elérhető lehet a Pornhubon.

AZ ERŐSZAKOT ELSZENVEDett NŐ később vette észre, hogy több felvétel is van a felületen, arról, amikor őt egy családtagja megerőszakolja 12 éves korában.

Az áldozat állítása szerint amikor felkereste a céget, és kérte, hogy tüntessék el a felvételeket, mindössze egy sablonos válaszüzenetet kapott, azt is csak öt nappal később.