2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexszel akarta meggyógyítani pácienseit az olasz orvos, egy tévéműsorban leplezték le

2021.12.02. 11:48

Letartóztattak egy olasz orvost, miután egy tényfeltáró televíziós műsorban félmeztelenül rajtakapták „páciensével”, akinek felajánlotta, hogy segít meggyógyítani betegségét, amennyiben lefekszik vele – írja a Daily Mail

A 60 éves nőgyógyász, Dr. Giovanni Miniello azután lett a tévéműsor titkos akciójának célpontja, hogy egyik páciense kitálalt a műsor producereinek, miszerint bár HPV-szűrésének eredménye negatív lett, az orvos felajánlotta: szívesen segít neki a „fertőtlenítésben” úgy, hogy lefekszik vele. 

A Le Iene című szatirikus szkeccseket politikai és fogyasztói kérdésekről szóló riportokkal ötvöző országosan sugárzott műsor elküldött egy színésznőt, aki titokban lefilmezte, amint aláveti magát egy vizsgálatnak.

A színésznő ugyanazt a diagnózist kapta, mint az nő, aki korábban felhívta a figyelmetlen a nőgyógyász etikátlan viselkedésére, de ő beleegyezett, hogy találkozzanak egy hotelszobában a „privát kezelés” miatt. A felvételeken látszott, hogy az orvos saját péniszét „Varázsfuvolának” és a „péniszek Pio atyjának” nevezi. 

A színésznő megkérdezte az orvostól, tervez-e óvszert használni, de azt a választ kapta, hogy semmi értelme nem lenne, mert úgy nem kapná meg azokat az antitesteket, ami a férfi szerint megvédheti páciensét a HPV-től. 

Miután Miniello lefeküdt az ágyra, a szobába egy riporter lépett be, hogy módszereit miatt kérdőre vonja. Az orvos ugyanakkor nem csupán megismételte állítását, de elő is vette a telefonját, hogy olyan betegeket tárcsázzon, akiket szerinte meggyógyított.

A nőgyógyászt kedden letartóztatták, a 2019 szeptemberében és 2021 júniusában történt esetek miatt pedig házi őrizetbe helyezték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport