18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Több nőt is molesztáltak szilveszterkor a milánói Dóm téren

2022.01.05. 19:04

Több nőt is molesztáltak szilveszterkor a milánói Dóm téren, a rendőrség keresi az elkövetőket.

Először arról került fel videó az internetre, hogy egy 19 éves lányt egy harmincfős banda molesztált január elsején a milánói Dóm téren, hajnali fél kettőkor. A nő elmondása szerint nem sokkal korábban vált el a barátaitól, és azt hitte, hogy ki akarják rabolni, amikor körbevették. 

A felvételen az látható, hogy a banda tagjai körbeveszik a nőt, fogdosni kezdik, rángatják, lökdösik. A közelben tartózkodott néhány rendőr, végül nekik sikerült elüldözniük a támadókat. A lányt kórházba is szállították az eset után, beszámolója szerint a támadói külföldi származásúak lehettek. 

A milánói ügyészség szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozást. Az elkövetőket egyelőre még keresik a hatóságok, részben a közösségi médiára felkerült videó, részben pedig az utcai térfigyelő kamerák felvételei alapján.

Ugyanennek a bandának a tagjai két másik nőt is molesztálhattak aznap éjjel. Az erről készült felvételek csak szerdán kerültek fel a közösségi médiára, ez az eset viszont állítólag még éjfél előtt történt.

A lányoknak végül sikerült kimenekülniük a férfiak és a kordonok közül, és ugyancsak a rendőröknél találtak menedéket. 

(via corriere.it, alanews.it)