18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tequilázott, majd mellkason lőtte 8 éves lányát

2022.01.22. 08:24 Módosítva: 2022.01.22. 08:32

Megölte 8 éves lányát egy wisconsini férfi, miközben arra tanította, hogy miként lehet biztonságosan tartani egy pisztolyt.

Michael Huddleston saját vallomása szerint véletlenül húzta meg a ravaszt akkor, amikor a saját otthonában a fegyverbiztonságról tartott előadást több kisgyereknek, köztük a sajátjainak is. 

Lányát, a 8 éves Tiana Huddlestont a mellkasán találta el a golyó. A gyermeket kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét.

A férfinek a hatóságok szerint nem volt fegyvertartási joga sem, így a gyilkosság mellett ezzel a váddal is szembe kell majd néznie a bíróságon. A férfi a kihallgatásán azt is bevallotta, hogy a történtek előtt tequilát fogyasztott. 

A GoFundMe oldalán nemrég gyűjtést indítottak a kislány eltemetésére.

(via people.com)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!