18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gyűlölte volt főnökét, kiásta a holttestét

2022.02.05. 14:36 Módosítva: 2022.02.05. 14:36
2020 augusztusában Odessza megyében, a tatarbunarii temetőben éjszaka ásta ki nemrég eltemetett főnökét az ukrán férfi, betörve a koporsó fedelét. Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A tettes állítólag meg akart győződni arról, hogy valóban a nem kedvelt főnöke fekszik a koporsóban. Amint meggyőződött a halott személyazonosságáról, visszalapátolta a földet a sírra, majd hazament. A kesztyűt, melyet az ásáshoz használt, a koporsóban felejtette, így nyomot hagyva maga után – írta a Kárpáthír.

A temetőőr másnap felhívta az elhunyt személy édesanyját azzal a hírrel, hogy valaki a koszorúkat szétdobálta, és megbolygatta a sírt. A nő feljelentést tett. A rendőrség vizsgálata során kiderült, hogy a koporsót felnyitották. A tettest rövid időn belül elfogták.

A sírgyalázó férfi bevallotta bűnösségét a bíróságon, és bocsánatot kért az elhunyt családjától. Két év felfüggesztett börtönbüntetés mellett a nyomozás során végzett vizsgálatok költségét is ki kell fizetnie.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport