18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kalandvágyó utasokra vár a szexrepülő

2022.02.08. 13:43
Egy amerikai vállalkozás 45 perces privát utat biztosít a levegőben szeretkezni vágyóknak. Az út több mint háromszázezer forintba kerül. Vörös lepedők, szexpárnák és egyedi készítésű habmatracok biztosítják az utasok kényelmét.

Egyre nagyobb divat világszerte csatlakozni az úgynevezett Mile High Clubhoz – ami a magyar nyelvben annyit tesz: repülőgépen, több ezer méter magasságban szexelni. És bár ez tiltott minden nagy légitársaságnál, most a lehetőségek hazájában egy amerikai repülőgépjárat 54 perces privát utat kínál az utasoknak, hogy magasságbeli légyottal megmentsék a kapcsolatukat.

A vállalat szerint a Mile High Clubhoz csatlakozás megóvhatja az embereket a válástól. A Love Cloud nevezetű út 995 dollárért (308 ezer forint) viszi el azokat a párokat, akik repülőgépen szeretnék kiélni vágyaikat.

A teljes kényelem érdekében vörös lepedők, szexpárnák és egyedi készítésű habmatracok lesznek a gépen. A Las Vegasból induló, 45 perces utat teljesen privát körülmények között tölthetik el az utasok. Még a pilóták is zajszűrő fejhallgatóban vannak – írja az Independent.

Egy pár, amely korábban élt a szolgáltatás lehetőségével, elmondta: bár nagyszerűnek találták az utat, nem volt elég hosszú. Egyikük hozzátette:

Soha életemben nem vetkőztem le ilyen gyorsan.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport