18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egymás után négyszer maszturbált a repülőgépen egy férfi

2022.04.06. 08:31
A Southwest Airlines Seattleből Phoenixbe tartó járatának egy utasát azzal vádolják, hogy egy nő mellett ülve négy alkalommal maszturbált – közölték az Egyesült Államok szövetségi hatóságai.

Antonio McGarity a légitársaság 3814-es járatán utazott, amikor a közvetlenül mellette utazó nő elmondása szerint nem sokkal felszállás után letolta a nadrágját és az alsónadrágját, és „szexuális tevékenységet végzett önmagán” – írta meg a Patch seattlei kiadása

A nő fotókat készített a férfiről, miközben annak keze a saját nemi szervén volt, majd mikor az elaludt, megmutatta azokat a repülőgép személyzetének. Ezután egy másik helyet biztosítottak számára. 

Leszállás után a nő közölte a phoenixi rendőrökkel, hogy McGarity az út első órájában mindkét kezét használva önkielégítést végzett. Az FBI ügynökeinek a férfi beismerte tettét, de azt állította, hogy előtte megkérdezte a mellette ülő nőt, hogy zavarná-e a dolog.

A vádlott szerint a szemtanú azt közölte vele, hogy őt nem érdekli a dolog

– mondták el a hatóságok. 

McGarity úgy nyilatkozott, hogy „talán egy kicsit túllőtt a célon”, de nem gondolta hogy a nő kellemetlenül érzi magát. 

A férfit közszeméremsértéssel vádolják.

Egyik járatunkon azt jelentették, hogy egy férfi utazási szabályzatunkkal összeegyeztethetetlen viselkedést tanúsított. A személyzetet értesítették, a kapitány pedig felvette a kapcsolatot a hatóságokkal, hogy vonuljanak ki, amikor a gép leszáll. A férfit azonnali hatállyal tiltólistára helyeztük, ami élethosszig tartó eltiltást jelent valamennyi járatunk igénybevételétől

– közölte a Southwest Airlines.