18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Aprítógépbe esett egy húszéves férfi egy újrahasznosító üzemben

2022.07.09. 17:48
Beleesett egy gyári aprítógépbe, és meghalt egy húszéves férfi egy dél-karolinai újrahasznosító üzemben, amelyben dolgozott. Az áldozatot május vége óta eltűntként tartották nyilván a hatóságok.

A húszéves Duncan Alexander Burrell Gordon földi maradványaira a műanyagokat felaprító gép mellett bukkantak rá. A nyomozók apró emberi zsír- és csontdarabokat találtak a szállítószalagon, amely az aprított műanyagot egy másik gépbe juttatja, írta meg a New York Post a megyei halottkémre hivatkozva.

A gépet legalább négyszer ellenőrizték a férfi eltűnése óta, de az első maradványokra csak június közepén találtak rá. Az első ellenőrzést személyesen Gordon apja végezte, aki az újrahasznosító üzem felügyelőjeként dolgozik. Miután nem találtak semmit, újraindították a gépet. A masina körülbelül 30 tonna műanyagot dolgozott fel a férfi eltűnése óta, közölte a halottkém.

A megyei seriffhivatal és a dél-karolinai munkavédelmi és egészségügyi hivatal egyaránt vizsgálja a munkahelyi halálesetet. A hatóságok egyelőre nem árulták el a helyi újságíróknak, hogy Gordon halálát balesetként vagy gyilkosságként kezelik-e.