18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elsüllyedt egy hajó Kambodzsa partjainál, eddig egy halálos áldozatról tudni

2022.09.23. 21:19
Szeptember 11-e óta volt úton az a kínaiakat szállító hajó, amely csütörtök este előbb felborult, majd elsüllyedt Kambodzsa partjainál. Eddig egy ember haláláról érkezett jelentés.

Elsüllyedt egy kínaiakat szállító hajó Kambodzsa partjainál, egy ember meghalt, 21-en pedig eltűntek – adta hírül az MTI a Preah Szihanuk tartomány szóvivőjének közlése alapján.

A Kínából a délnyugat-kambodzsai Szihanukvárosba tartó hajó csütörtök este borult fel a tengeren, 41 kínai állampolgárral a fedélzetén. A szóvivő közlése szerint 19 embert sikeresen kimentettek, egy nőnek viszont már csak a holttestét tudták kiemelni a tengerből.

A túlélők kihallgatása megkezdődött, az eltűnt 21 utast még keresik. A tartományi rendőrfőnök az egyik túlélő kihallgatása után azt mondta: a 41 utas szeptember 11-e óta volt úton, és az elsüllyedt hajóra csak egy héttel ezelőtt szálltak át egy kétfős kambodzsai legénység segítségével.

A kambodzsaiakat a baleset után egy helyi halászhajó mentette ki, és partot érésük után a vizsgálat érdekében letartóztatták őket.