18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Saját anyja dobott ki egy egyéves kislányt az ablakon Moszkvában

2022.11.08. 18:35
Kórházba került az az egyéves moszkvai kislány, akit saját édesanyja dobott ki az ablakon az egyik társasházból.

Túlélte a tízemeletnyi zuhanást az az egyéves kislány, akit a saját anyja dobott ki az ablakon Moszkvában – közölte kedden az orosz főváros ügyészi hivatal a Telegramon, amit az MTI adott hírül.

A közlés szerint a gyermek súlyos állapotban került kórházba. A 26 éves anya ellen emberölési kísérlet címén büntetőeljárás indult.

Az anyát, aki nemrég történt válása miatt depresszióba esett, szintén kórházba szállították. Amikor a hatóságok kiérkeztek a tizedik emeleti lakásba, el kellett zárniuk az ömlő gázt.

Szerbiában felgyújtotta magát a kismama

Korábban az Index is beszámolt arról a szeptemberi szerbiai esetről, amikor egy kilenc hónapos várandós nő felgyújtotta magát. A tájékoztatás szerint a nő előbb leöntötte magát benzinnel, majd meggyújtotta magát a kragujevaci nőgyógyászati klinika előtt.

Szerb sajtóértesülések szerint a 31 éves nőt évek óta zaklatta az élettársa, aki a szomszédok elmondása szerint alkoholproblémákkal küzdött, és rendszeresen bántalmazta élettársát.