18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Irdatlan erővel vágta földhöz a szórakozóhely előtt balhézó nőt a biztonsági őr

2023.04.08. 12:35
A hátfájás ugyan sokunk mindennapjait megnehezíti, az a fájdalom mégis eltörpülhet amellett, amit az a nő érezhetett, akit irdatlan erővel vágott a földhöz egy szórakozóhely előtt a helyszínen lévő biztonsági őr Texas államban, miközben több, egymással balhézó nőt próbált szétválasztani.

Egy már több mint tízmillió megtekintésnél járó, a közösségi médiában elterjedt vírusvideó miatt áll a bál az Egyesült Államokban.

Legalábbis a texasi San Antonióban egészen biztos, ugyanis a város egyik szórakozóhelye előtt egy balhézó nőt különösen nagy erővel a legnagyobb egyszerűséggel a betonhoz vág egy férfi biztonsági őr – aki ezt követően egy másik nőt közvetlen közelről paprikasprével szemen is fúj.  

A kaotikus videó pedig egy szinte minden hétvégi éjszakában megszokott hajrángatással kezdődik, a képsorokon az látszik, ahogy több nő is verekedni kezd a San Antonió-i Privat Social Club előtt.

A @leooooo69 nevű felhasználó által vasárnap tweetelt videóban a csajbunyónak indult verekedés akkor eszkalálódott, amikor

az egymást ütlegelők egyikét egy privát biztonsági őr fojtogatni kezdte,FELEMELte, majd elképesztő erővel a parkoló betonjához vágta, amire a szemlélődők döbbenten reagáltak.

Annak ellenére, hogy több őr is próbálta szétválasztani a verekedőket, a nők nem csillapodtak, mezítláb, szétszaggatott vagy hiányos öltözékben rángatták egymást tovább a járdán.

A videókon jól látható az is, hogy a kemény közbelépéssel mit sem törődve az egyik fekete ruhás nő továbbra is egy másik nőt üldöz, akinek a szemébe közvetlen közelről ekkor paprikasprét fúj ugyanaz az őr, aki pillanatokkal korábban a földhöz vágta a verekedés másik résztvevőjét. 

Ekkor hallható a nő sikoltozása, hogy nem lát.

A történtek hatalmas port kavartak a helyiek körében és a közösségi médiában, emiatt a keményen fellépő biztonságiak cége is reagált az eseményekre.

A Precision Defence Group szerint a videón csak az látható, ahogy két őr próbál hat verekedőt szétválasztani, miközben a rendőrség kiérkezésére várnak, mindezt pedig szabályosan teszik – idézi a New York Post a céget, amely azonban jócskán mellényúlt a magyarázkodással, ugyanis a videón legalább három biztonsági őr látható.

A biztonsági cég vezetője ennek ellenére mindenkit biztosított arról, hogy más felvételeket is átnéz majd, és megvizsgálják az ügyet, azonban addig nem szeretne pálcát törni az alkalmazottai feje felett. 

Vélhetően sok szüksége nem is lesz rá, ugyanis a felkavaró jelenetek ellenére az érintettek közül mindenki hamar túltette magát a történteken, ugyanis egyetlen feljelentés és vádemelés sem történt a balhé miatt, a balhézók már a rendőrök kiérkezése előtt elhagyták a helyszínt.