Súlyos tragédia történt Nottinghamben, többen életüket vesztették

2023.06.13. 11:06
Súlyos incidens miatt lezárta a rendőrség a közép-angliai Nottingham központját kedd délelőtt. Többen meghaltak, a forgalmat pedig teljesen lezárták. Azt egyelőre nem közölték, hogy pontosan mi történt.

Három ember meghalt, egy férfit pedig gyilkosság gyanújával letartóztattak a rendőrök, akiket három különböző helyszínre is kihívtak – írja az Independent.

Az Ilkeston Roadra hívták őket először, nem sokkal hajnali 4 után. A helyszínre érve két halottat találtak. A rendőröket nem sokkal ezután egy másik esethez is riasztották a Milton Streetre, ahol egy furgon megpróbált elgázolni három embert, akiket jelenleg kórházban ápolnak. A harmadik halálos áldozatot a Magdala Roadon találták meg.

Gyilkosság történhetett

A rendőrség gyilkosság gyanújával letartóztatott egy 31 éves férfit, akit jelenleg őrizetben tartanak.

Kate Meynell, a Nottinghamshire megyei rendőrség főparancsnoka közölte, hogy a három incidens valószínűleg összefügg egymással. Hozzátette, hogy a vizsgálat korai szakaszában jár, és külön nyomozócsoport dolgozik annak kiderítésén, hogy pontosan mi történt.

Nottingham központjában hat főútvonalat zártak le, és a villamoshálózat működését is leállították.

A rendőrség arra kérte a lakosságot, hogy kerülje el az érintett negyedet. A belvárost széles rendőri kordonnal vették körül.