18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Biciklire szíjazott tejesládában szállította csecsemő ikreit egy nő Amerikában

2023.06.16. 14:44
Börtönbe került egy anyuka az Egyesült Államokban, miután a kerékpárjára szíjazott tejesládába tette ikerbabáit, és úgy szállította őket a városban.

A szemtanúk beszámolója szerint a 36 éves nő az Egyesült Államokbeli Indiana városában biciklizett tavaly júniusban, miközben a kerékpárra szíjazott tejesládából csecsemősírás hallatszott. Az egyik szemtanú megállította a nőt, és figyelmeztette, hogy így nem szállíthatja a gyerekeket, mert ha átmegy egy bukkanón vagy belemegy egy kátyúba, megsérülhetnek – írja a Metro.

A szemtanú annyira felháborodott a látottakon, hogy videót is készített az esetről, míg a többi bámészkodó rendőrt hívott. A felvételeken jól látható, hogy a csecsemőkön csupán pelenka van, és nem védi őket semmi a naptól. Ráadásul a szűk helyen az egyik csecsemő előrebukott, mert a feje nem volt megfelelően megtámasztva. A másik pedig a nyakát ferdén tartva feküdt, ami a láda oldalának nyomódott.

A nőt a kiérkező rendőrök letartóztatták, míg a csecsemőket a közeli kórházba vitték. Az ikrek napégési sérülésekkel és néhány karcolással megúszták a történteket. A nő állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy azért szállította így a gyerekeit, mert nincs autója.