18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Rendőrökre támadt a meztelen ács

2023.06.20. 11:00
Egy naturistát, aki „Meztelen ácsként” vált ismertté, azzal vádolnak, hogy egy ollóval megszúrt egy rendőrt egy angliai városban. A férfi tíz évig szolgált katonaként, mielőtt naturista, valamint mém lett belőle.

A 48 éves Robert Jennert még múlt héten tartóztatták le Maidstone-ban, miután az incidens következtében egy rendőrtisztet kórházba szállítottak.

A volt katona 2016-ban „Meztelen ácsként” vált ismertté, mert fedetlen testtel végzett alkalmi munkákat, a hétvégén jelent meg a bírák előtt gyilkossági kísérlet vádjával, és legközelebb kedden kell a maidstone-i koronabíróság elé állnia – írja a The Telegraph.

Az ötvenes éveiben járó rendőrtisztet szúrt sebesüléssel egy londoni kórházba szállították, de azóta már hazaengedték, és otthonában lábadozik.

A rendőrség közölte, hogy csütörtökön este 8 óra körül hívták őket a maidstone-i Albion Place egyik házához, miután rendzavarásról érkezett bejelentés. Egy közeli szomszéd elmondta, hogy legalább 30 rendőrt látott megrohamozni egy lakóházat.

Egy mentőautó is érkezett, akik kivittek valakit. Ezután kivittek még egy második személyt, aki meg volt bilincselve, és betették egy rendőrautó hátuljába. Hét rendőrautó, egy rohamkocsi, néhány jelöletlen autó és két mentőautó lehetett ott.

Peter Ayling, a Kent Police rendőrfőnök-helyettese azt mondta: ez az eset azt mutatja, hogy a rendőri munka időnként veszélyes és kiszámíthatatlan lehet.