18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meghalt a forró autóban felejtett 18 hónapos kislány az Egyesült Államokban

2023.07.07. 08:10
Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolnak egy floridai házaspárt egy 18 hónapos kislány halála miatt – közölte a rendőrség.

A házaspár és három gyermekük, akik mindannyian 9 év alattiak, kedden elmentek egy partira, ahol a szülők marihuánát szívtak és alkoholt fogyasztottak – mondta Grady Judd seriff az NBC Miami tudósítása szerint.

Helyi idő szerint július 5-én hajnali 3 óra körül tértek haza, majd elkezdték kipakolni az ételt és a tárgyakat az autójukból.

A férj úgy látta, hogy az autó ajtajai zárva vannak, ezért azt feltételezte, hogy a felesége kivette a 18 hónapos gyereket a kocsiból, közölte a seriff.

Sem a nőnek, sem a férfinak nem tűnt fel, hogy a gyermek a lakáson kívül maradt, mielőtt elaludtak volna.

Joel Rondon másnap délelőtt 10 óra körül ébredt fel, majd kiment, és megnézte az autót, amit addigra felforrósított a napsütés.

Az apa pánikszerűen bevitte a gyerekülésbe szíjazott kisgyermeket a házba, majd a feleségével együtt berohant a kórházba a csöppséggel.

A kislányt nem sikerült újraéleszteni, és halottnak nyilvánították az egészségügyi intézményben. A boncolás megállapította, hogy a halál oka hipertermia volt.

Sajtótájékoztatóján Gary Judd azt mondta, hogy a gyermek gyötrelmes körülmények között halt meg, és egyértelműen a szülőkre hárította a felelősséget.