Újabb rejtélyes haláleset: holtan találták Putyin barátjának lányát

2023.07.15. 06:03
Holtan találták moszkvai lakásában a korábbi regionális kormányzó, a néhai Vaszilij Bocskarev lányát, a 44 éves Natalia Bocskarevet. A nő már a halála előtti napon rosszul érezte magát.

The Sun információi szerint a rendőrséget a ház portása riasztotta, miután jó ideje nem tapasztalt mozgást Natalia Bocskarev lakása körül. A rendőrök a helyszínre érve betörték a lakás bejárati ajtaját, ahol azonnal megtalálták a nő holttestét.

A jelentések szerint 

A HATÓSÁGOK NEM TALÁLTAK ERŐSZAKOS HALÁLRA UTALÓ JELEKET.

A rendőrök információi szerint a nő korábban szívproblémákkal küzdött.

Natalia apja, Vaszilij Bocskarev 1998 és 2015 között kormányozta az orosz Penzai területet. Hivatali távozása után egy évvel halt meg tüdőrákban. Vaszilij Bocskarev Vlagyimir Putyin Egységes Oroszország pártját képviselte.

A férfi fafeldolgozó és sütőipari vállalkozást vezetett, amelyet halála után lánya vett át. Natalia két évvel ezelőtt az orosz lapok címlapjára került, miután átverés áldozata lett. Sajtóinformációk szerint a nő egy vagyont fizetett egy jósnőnek, hogy távolítsa el a rajta ülő „átkot”.

Az utóbbi időben számos Putyin-közeli politikus vagy hozzátartozója hunyt el rejtélyes körülmények között. Legutóbb, július 5-én Alekszej Avramenko közlekedési miniszter halt meg. Azt nem tudni, mi okozta a halálát, és tavaly év vége óta ő már a második belorusz miniszter, aki rejtélyes körülmények közt, hirtelen életét vesztette.