A pálya szélén esett össze a korábbi válogatott labdarúgó

2023.07.24. 06:37
Shaka Hislop, az ESPN elemzője és korábbi Trinidad és Tobagó-i válogatott labdarúgó elájult a Real Madrid–AC Milan barátságos mérkőzés felvezető műsora közben.

A Deadline cikke szerint az elemző élő adásban lett rosszul, majd elvesztette egyensúlyát, tántorogni kezdett, és arccal előre esett műsorvezetőtársának mellkasára. A felvételen hallható, amint a riporter Hislop nevét kiabálta, majd azt mondta:

Segítségre van szükségünk!

Dan Thomas Twitteren később azt üzente a rajongóknak: „Shaka eszméleténél van. Az orvosok vigyáznak rá.” A mérkőzés félidejében Thomas újabb helyzetjelentést adott Hislop állapotáról.

Magánál van, beszél. Szerintem kicsit szégyelli is magát, mert bocsánatot kért. Nyilvánvalóan még túl korai lenne bármilyen diagnózist felállítani, de a lényeg az, hogy Shaka magánál van. Beszéltünk a családjával is, mert képzelhetik, milyen érzés lehet egy ilyen esetet élőben átélni, pláne, ha egy családtagodról van szó

– mondta el az ESPN riportere.

A mérkőzést egyébként 3–2-re a spanyol csapat nyerte, annak ellenére, hogy Fikayo Tomori és Luka Romero góljainak köszönhetően a szünetben még a milánói gárda állt jobban.