Jónás, Renátó
4 °C
10 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

16 találat az Indexről, és 3 a környékéről.

2012. augusztus 29., 10:11

Örülünk, hogy nagydarab emberek jönni Kíná

Első olvasatra egész viccesnek tűnik, hogy Kínában arénafoci bajnokság felállításába kezdenek, pedig valóban egy komoly tervről van szó. A jelenleg az ESPN szakértőjeként ténykedő korábbi quarterback, Ron Jaworski lesz a kampány egyik fő embere, aki a népszerűsítésben rengeteg segítséget igyekszik majd nyújtani a legnépesebb országban.  „Egy olyan országra mozdulunk rá, amely sokat ugyan nem tud az amerikaifociról, de imádja a sportokat.

2012. augusztus 24., 10:11

Mit nézhetünk a hétvégén?

Két hét múlva már a szezon indulásának örvendezhetünk hideg sörök társaságában, egyelőre azonban be kell érnünk az újabb előszezon meccsekkel, melyekből tizenhármat rendeznek az előttünk álló hétvégén.  Az itthon is fogható ESPN-en ma este már 11-kor kezdődhet a ráhangolódás: a Raiders tavalyi szezonjának áttekintése után másfél órát kap az egyetemi foci beharangozója, aztán jön az NFL Live, 2-től pedig a New York Giants-Chicago Bears meccset lehet megnézni az amerikai sportcsatornán.

2012. április 25., 08:40

Napi gyors - kékfény

A lousianai állami rendőrség és az FBI közösen nyomoz a hétfőn kirobbant Michael Loomis-Saints lehallgatási ügyben.

2012. április 24., 09:18

Saints: Bounty-botrány után itt a lehallgatási botrány?

Lehallgatta az ellenfél edzői között zajló kommunikációt a New Orleans Saints Bounty-botrányban nyolc meccsre eltiltott igazgatója, Michael Loomis tíz évvel ezelőtt, írta tegnap este az ESPN egy magát megnevezni nem kívánó forrásra hivatkozva.