Baseballmérkőzés közben halt meg az ESPN munkatársa

2023.06.12. 06:40
Az ESPN amerikai tévécsatorna munkatársa, Kyle Brown szombaton egy egyetemi baseballmérkőzés közben halt meg – jelentette be vasárnap a csatorna. Brown 42 éves volt.

Az ESPN közlése szerint Brownnál orvosi vészhelyzet lépett fel, amikor az észak-karolinai Winston-Salemben, a Wake Forest–Alabama-mérkőzésen dolgozott, és még a helyszínen meghalt.

Kyle 16 éve volt az ESPN munkatársa, stábunk mélyen tisztelt tagja. Rendkívül tehetséges volt, sport Emmy-díjat nyert és számos sportág közvetítésén dolgozott, a baseballtól kezdve a kosárlabdán át, egészen a Hétfő esti rangadókig (Monday Night Football, NFL – a szerk.), illetve az egyetemi amerikaifutball-mérkőzésekig

– áll a csatorna közleményében. Mint írják, Kyle Brown az Ohio State baseballcsapatának egykori dobójátékosa volt. 

Az ESPN-család legmélyebb együttérzését fejezte ki Brown szeretteinek, köztük feleségének, Megannak, négy gyermeküknek, Makaylának, Carsonnak, Camdennek és Madynnek, valamint szeretett kutyájuknak, Rookie-nak.

Brown már korán tudta, hogy a sportban és az ESPN-nél akar dolgozni. Az Ohio State honlapján egy 2003-as cikkben elmondta, hogy beleszeretett a sportesemények televíziós közvetítésébe. Elsős gimnazista kora óta dolgozott az ESPN stábjában a csatorna által közvetített különböző Ohio State-meccseken.