Károly, Karola
-2 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

28 találat az Indexről, és a környékéről.

2017. augusztus 31., 14:11

Minden szombat estének ilyennek kéne lennie Minden szombat estének ilyennek kéne lennie

Indul a legkiszámíthatatlanabb bajnokság Amerikában. Meccsek zsúfolásig megtelt százezres stadionokban, káosz minden héten, és óriási pénzek amatőr sportolókkal.

2015. február 13., 14:18

Mi lesz az Alabamával? És az Oregonnal? És miért jósoltunk ilyeneket?

Emésztettük egy kicsit a pontosan egy hónapja véget ért egyetemi szezont, megvártuk, melyik csapat toborozza össze a legnagyobb tehetségeket, és magunkra húztuk a vizes lepedőt, hogy miket is jósoltunk az idény előtt, mi lett ebből, és mi várható a következő évre.  SEC Bár óvatosan álltunk ahhoz a szezon előtti feltételezéshez, hogy nem lesz SEC-csapat a döntőben, végül mégis így lett, az Alabama Crimson Tide bejutott a playoffba, ahol aztán az ellenállhatatlan Ohio State elintézte. A Bamánál lesznek távozók az offense-ben, de láttunk már ilyet, a legnagyobb gond a secondaryvel volt az idényben, erre kell kitalálni valamit, mert Landon Collins is elmegy, érkezett viszont az óriási tapasztalattal rendelkező Mel Tucker edzőnek az NFL-ből.

2015. január 18., 15:47

Három ilyen irányító még Urban Meyernek is sok

Bármit is jelentett volna be csütörtök délután Cardale Jones, a bajnok Ohio State utolsó három, egyben legfontosabb mérkőzésein kezdő irányító, az érdekes helyzetet jelentett volna.

2015. január 14., 14:52

Kösz, Urban Meyer, 9,5 éve vártam ezt!

Két dolog vált világossá az egyetemi döntő nagyjából harmadik harmadára, de 35-20-ra végérvényesen: Nincs és nem is lesz jobb edző Urban Meyernél ezen a szinten Az Oregon bármit tehetett volna, esélye sem volt, hogy nyerjen, de ez nagyjából a Wisconsin elleni Big Ten-döntőben el is dőlt. Meyer ugyanis annyira tökéletes gameplant alkotott meg mindhárom meccsre, amivel lehetetlen volt hibázni.

2015. január 13., 10:43

A legvalószínűtlenebb bajnokcsapat az Ohio State

Az Ohio State Buckeyes a legjobb indok, hogy mennyire jó ötlet volt bevezetni a rájátszást az egyetemi amerikaifutball-bajnokságban: a tavalyi rendszerben a Urban Meyer bajnokcsapata nem is játszhatott volna döntőt (ott még az első két kiemelt automatikusan ment a döntőbe), az idén debütált playoffban viszont előbb az Alabamát majd a a döntőben az Oregont gyűrték le 42-20-ra.

2015. január 12., 19:36

Mariota királyként távozhat

Marcus Mariota a college királyaként nevezhet be a 2015-ös NFL-draftra, ehhez a Heisman-trófea után még egy lépést kell megtenni, az éjszakai döntőn megverni az Ohio State-et.

2015. január 12., 13:08

Mit keres itt az Ohio State?

Cardale Jones Az irányító Cardale Jonesról viszonylag röviden szednénk össze, ami fontos, mert a Wisonsin ellen megnyert Big Ten-döntő után már írtunk róla hosszabban. Bár harmadik számú irányítóként emlegeti mindenki most, tavasszal, Braxton Miller hiányában ő nyerte meg a versenyt JT Barrett-tel szemben, és csak a szezon közben előzte meg őt Barrett.

2015. január 11., 12:02

De milyen messze dobja a labdát az irányítókolosszus?

Az idei egyetemi bajokságban kétségtelenül Cardale Jones a nagy sztori, aki harmadik számú irányítóként indult a szezon elején, hogy aztán a sérülések után bevigye az Ohio State-t a döntőbe az Alabama testén át.  A 196 centis, 113 kilós Jones fantasztikus fizikumáról korábban már írtunk, most hogy néhány nappal az idény utolsó meccse előtt vagyunk, ismét jönnek ki a sztorik az irányító erejéről.  12 Gauge.

2014. december 7., 12:30

Most légy okos, Playoff Committee

Három csapat helye abszolúte vitathatatlan a playoffban, hiszen az Alabama, az Oregon és a Florida State is megnyerte saját főcsoportját, utóbbi ezzel továbbra is veretlen maradt, és hiába csúsztatták vissza a múlt héten a negyedik helyre, alighanem ez nem marad így ma estére. Az Alabama (42-13) és az Oregon (51-13) nagyon meggyőző volt, a Florida State-nek már megint küzdenie kellett (37-35), de most legalább egy valóban minőségi ellenfél ellen. Eddig tiszta sor az egész, a gond az utolsó, negyedik helynél kezdődik.

2014. december 5., 13:16

Az Alabama ezt már nem szokta elrontani

PAC-12 Döntő
#7 Arizona Wildcats (10-2) – #2 Oregon Ducks (11-1)
12.06., 02.00, Levi's Stadium Elég komoly téttel bír majd a Pac-12 döntő, és egyáltalán nem a főcsoport elsőségére értjük ezt.

2014. november 8., 10:51

Kijárási tilalom van hattól

Múlt héten még november első napján voltak a meccsek, simán lehet, hogy pár csapatnak fel sem tűnt, hogy már nem október volt, most viszont már nincs kegyelem, megkezdődött az a hónap, ami A COLLEGE FOCI. 6-tól kezdésnek Baylor-Oklahoma, a 10.