18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Emberi maradványokat találtak egy hűtőszekrényben, Belgiumban

2023.07.26. 15:47
Belgiumban a helyi rendőrség emberei végtagokat találtak egy csatornába dobott hűtőszekrényben. Az ügyben eljárás indult gyilkosság vádjával ismeretlen tettes ellen.

A kelet-belgiumi Liege mellett emberi maradványokra bukkant a helyi rendőrség. A végtagokat egy csatornába dobott hűtőszekrényben találták meg – írja az MTI a Le Soir belga napilap alapján.

A liege-i ügyészség információi alapján a hűtőszekrényben talált két kar és két láb egy nő végtagjai lehettek. Orvosszakértők és az úgynevezett áldozatazonosító szolgálat megállapította, hogy a maradványok ugyanannak a nőnek a végtagjai. 

A hűtőszekrényt megtaláló férfi értesítette a rendőrséget. Később kihallgatták, majd eljárást indítottak gyilkosság vádjával ismeretlen tettes ellen.

Az ügyészségi szóvivő elmondta, a legfontosabb most az áldozat azonosítása, valamint annak kiderítése, hogy a mostani eset kapcsolatba hozható-e egy korábban bejelentett eltűnéssel.