18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kegyetlen bosszút állt a matadorokon egy hatalmas bika Spanyolországban

2023.07.28. 14:43
Nem sokon múlt Andrés Roca Rey, a világ egyik legismertebb bikaviadorjának élete, miután egy keddi viadalon rendkívül súlyos sérülést szenvedett Spanyolországban.

A matadorok Messije-ként számon tartott férfit egy 1100 kilós bika szó szerint felnyársalta a Santiago de Santander-i vásáron rendezett bikaviadalon.

A piros lepellel ingerelt állat teljes erővel nekirontott a bikaviadornak, majd fejével egészen a ring pereméig cipelte a férfit, ahol nekipasszírozta a ring peremét képező deszkáknak, belefúrva szarvát Roca Rey combjába.

A felbőszült állat ezután sem állt le, és nekitámadt a Roca Rey segítségére siető többi matadornak. Az esetet megörökítő felvételen látszik, hogy egy másik férfit is felöklelt, a levegőbe röpítve az illetőt.

A második áldozat Roca Rey csapattársa, Cayetano Rivera Ordoñez volt, aki a mentőakció közben bordatörést szenvedett.

Roca Rey a lábán keletkezett sebek mellett a nyakán és az arcán is megsérült. Súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Mint a TMZ megírta, a férfi néhány órával később az Instagramon köszönetet mondott csapat- és matadortársának, Cayetano Rivera Ordoñeznek.