18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy bőröndben, feldarabolva találták meg a világhírű influenszer holttestét

2023.07.29. 06:23
Egy bőröndben találták meg az eltűnt argentin kriptovaluta-influenszer, Fernando Perez Algaba testrészeit. A börőndre gyerekek találtak rá egy Buenos Aires melletti pataknál játszva.

A helyi médiát idézve a New York Post azt írja, hogy a gyerekek szülei értesítették a rendőrséget, akik átvizsgálták a csomagot, és megtalálták az influenszer lábát és alkarját, a másik karját pedig egészben a patakban.

A RENDŐRÖK SZERDÁN TALÁLTÁK MEG A FEJÉT ÉS TÖRZSÉT – A TESTRÉSZEKET SEBÉSZI PONTOSSÁGGAL AMPUTÁLTÁK, AMI AZT JELZI, HOGY PROFIVAL VAN DOLGUK A RENDŐRÖKNEK.

A boncolás alapján a darabolás előtt három lövéssel végeztek az áldozattal. A rendőrök az influenszert az ujjlenyomata és jellegzetes tetoválásai alapján azonosították. 

Algaba luxusautók bérbeadásával és kriptovaluta értékesítésével milliókat keresett, gazdagságát gyakran hirdette 900 ezer követőjének az Instagramon.

Az egyébként Barcelonában élő influenszer meggyilkolását megelőzően Argentínába utazott, ahol lakást bérelt, de amikor már ki kellett volna költöznie, nem adta át a kulcsokat, és a telefont sem vette fel. 

A rendőrség az influenszer halálával összefüggésben egy gyanúsítottat már letartóztatott. A feltételezett tettes indítékai egyelőre tisztázatlanok, a hatóságok szerint adósságai miatt végeztek Algabával.