18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy 12 éves gyereket erőszakolt meg egy rendőr Angliában

2023.07.29. 16:01
A Greater Manchester rendőrség 46 éves nyomozóját, Stephen Hardyt 2023. július 28-án bűnösnek találták egy 12 éves gyermek megerőszakolásában.

Stephen Hardyt, a Greater Manchester rendőrség nyomozóját pénteken bűnösnek találták egy gyermek megerőszakolásában. A 46 éves Hardy nyolc éven keresztül, 2012 és 2020 között szexuálisan zaklatta a 12 éves gyermeket – írja a The Sun.

A négyhetes tárgyalást követően pénteken bűnösnek találták nemi erőszak, szexuális erőszak és szexuális kényszerítés miatt. Az egykori rendőr tagadta a vádpontokat.

Tavaly júliusban emeltek vádat ellene, majd fel is függesztették a rendőrségnél.

Jo Palmiero, a CPS North West nemi erőszakkal és súlyos szexuális visszaélésekkel foglalkozó részlegének vezető ügyésze szerint Hardy bizalmi helyzetben volt, és manipulálta áldozatát.

Stephen Hardy elnyerte a gyermek bizalmát, mielőtt undorító szexuális visszaéléseknek vetette volna alá, és nem gondolt arra, hogy a visszaélése milyen maradandó károkat okozhat

– fejtette ki Palmiero.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.