El akarták rabolni a népszerű brit műsorvezetőt, azóta a házát sem hagyja el

2023.10.07. 05:57
Egy 36 éves férfi ellen vádat emeltek egy állítólagos terv miatt, amelynek célja Holly Willoughby televíziós műsorvezető elrablása és meggyilkolása volt. A 36 éves Gavin Plumbot, aki a harlowi Potters Fieldben lakik, gyilkosságra való felbujtással és emberrablásra való felbujtással vádolják.

A gyanúsított pénteken megjelent a bíróság előtt, és előzetes letartóztatásba helyezték. A vádak egy október 4-én, szerdán történt letartóztatást követtek – írja a Sky News.

Ez egy rendkívül gyors ütemű nyomozás volt, amely során számos rendőrünk és nemzeti partnerünk egész éjjel dolgozott a vádak megszerzésén. 

– mondta Rob Kirby nyomozó főfelügyelő.

A This Morning – amelynek a műsorvezetője Holly Willoughby – főnökei csütörtök reggel értesültek az állítólagos összeesküvésről, és a műsorvezetőnő úgy döntött, nem megy be dolgozni, azóta pedig a rendőrség éjjel-nappal megfigyelés alatt tartja a házat, amelyben a családjával él.

Rishi Sunak miniszterelnök a This Morning pénteki adásában azt mondta: „a legjobbakat kívánja” Willoughbynak, és sajnálja, ami vele történt.