18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Borotvapengéket rakott valaki egy alaszkai játszótér csúszdájába

2023.10.18. 15:54
Egy alaszkai játszótéren valaki borotvapengéket erősített a csúszda belsejébe. Az éles vágóeszközöket egy édesanya vette észre, pillanatokkal azelőtt, hogy 3 éves kislánya lecsúszott volna a csúszdán.

Felicia Pope az alaszkai Anchorage-ban lévő Schroeder Parkban volt férjével és lányával, Abigaillel október 8-án, amikor október 8-án felfigyelt a borotvapengékre.

Mint a helyi médiának beszámolt róla, lánya éppen le akart menni a csúszdán, de szerencsére gyorsan odaszaladt és megállította – írja a The Blaze.

Olyan gyorsan futottam, amennyire csak a testem bírta, sőt még még annál is gyorsabban

– idézte fel az anyuka, majd hozzátette, hogy lánya másodpercekre volt attól, hogy belecsússzon a borotvapengékbe.

Pope szerint a pengéket úgy helyezték el a játékon, hogy a lehető legnagyobb erővel kapják el a lecsúszó gyereket a gravitációnak köszönhetően.

A nő férje hívta ki a rendőrséget, akik a helyszínre érkezésük után további borotvapengéket találtak a játszótér lépcsőjének közelében. A hatóságok azóta is árgus szemekkel figyelik a parkot.

A rendőrség közölte, hogy egyelőre nincs gyanúsítottjuk, de vizsgálják az esetet. Sajnos ha lesz is gyanúsított, csak vandalizmussal vádolhatják meg az illetőt, mivel senki sem sérült meg.