Rejtély övezi az Emmy-díjas Johnny Hardwick halálát

2023.11.04. 06:54
A nyáron elhunyt Johnny Hardwick teste olyannyira rossz állapotban volt, amikor arra rátaláltak, hogy a hatóságok nem tudták kideríteni a halál pontos okát.

A TMZ birtokába jutott boncolási jegyzőkönyv szerint a férfit holtan találták a fürdőkádjában pár hónapja. Johnny Hardwick halálának pontos okát nem lehetett megállapítani a test rohamos bomlása miatt.

A jegyzőkönyvből az is kiderült, hogy a 170 centiméter magas szinkronszínész mindössze 45 kilogrammot nyomott, amikor felfedezték a holttestét idén augusztusban.

A tehetséges szinkronszínészt – aki a Texas királyai című ikonikus animációs sorozatban Hank Hill szomszédját, Dale Gribble-t alakította az 1997–2010 közötti 258 epizódban – kedden holtan találták texasi otthonában.

Hardwick a műsor írójaként, szerkesztőjeként és producereként is dolgozott, összesen négy Prime Time Emmy-jelölést kapott. 1999-ben Emmy-díjat nyert a Texas királyai produceri munkájáért.

Az elmúlt években a sztár létrehozott egy YouTube-csatornát, amelyen dalparódiákat és monológokat adott elő Gribble stílusában, miközben a híres napszemüvegét és narancssárga sapkáját viselte.