Nem akarta befogni a száját, ezért leszúrta a fiát egy 66 éves nő

2023.11.08. 09:48 Módosítva: 2023.11.08. 09:48
Egy nőt letartóztattak vasárnap az Egyesült Államokban, miután a bírósági feljegyzések szerint állítólag leszúrta a fiát, mert az „nem fogta be a száját”.

A helyi rendőrség letartóztatta a 66 éves Laura Stevenst, akit többek között súlyos testi sértés bűntettével, egyszerű testi sértés vétségével és szándékos bűncselekményhez használt eszköz birtoklásának vétségével gyanúsítanak.

A járőröket vasárnap hajnalban riasztották a helyszínre, előzetesen csak annyit tudtak, hogy késelés történt. Amikor a rendőrök megérkeztek, egy férfi áldozatot találtak, aki a hasán lévő szúrt sebből vérzett.

A rendőrök beszéltek Stevensszel, a férfi áldozat édesanyjával, és Stevens állítólag bevallotta a rendőröknek, hogy azért szúrta meg a fiát, mert az nem akarta befogni a száját. A nő emellett azt is elmondta a rendőröknek, hogy „elvétette a célt”, amikor hasba szúrta az áldozatot – áll a jegyzőkönyvben, írja az Evening Sun.

Az egyik szemtanú azt mondta a rendőröknek, hogy az áldozat és Stevens veszekedtek, amikor megérkezett, és hogy látta, amint Stevens a vita során leszúrta az áldozatot.

Stevenst a bírósági feljegyzések szerint hétfőn 10 ezer dollár óvadék ellenében szabadon engedték.