Meghalt egy rajongó Taylor Swift koncertje előtt

2023.11.18. 15:26
Taylor Swift az Instagramon reagált egy rajongójának a halálára, aki az amerikai énekesnő brazíliai koncertje előtt szívmegállásban vesztette életét.

Taylor Swift a közösségi médiában egy érzelmes posztot tett közzé, miután egy 23 éves rajongója, Ana Clara Benevides meghalt az énekesnő Rio de Janeiróban tartott koncertje előtt – írja a The Independent.

Benevides elájult, mielőtt újraélesztették, majd kórházba szállították, ahol később szívmegállás következtében halt meg.

Swift azt nyilatkozta, hogy „elhatalmasodott rajta a gyász”.

El sem tudom mondani, mennyire lesújtott ez az egész. (...) Nagyon kevés információm van azonkívül, hogy hihetetlenül gyönyörű és túl fiatal volt. (...) Szeretném elmondani, hogy mélyen átérzem ezt a veszteséget, és megszakadt szívem a családjának és barátainak szól

 – írta az énekesnő.

A péntek esti Rio de Janeiró-i fellépés volt az első a három brazíliai Eras Tour-fellépés közül. A koncertre akkor került sor, amikor Brazíliában veszélyes hőhullám söpört végig. 

A közösségi médiában közzétett rajongói videókon látható, ahogy Swift pénteken többször is megállította a koncertet, és arra kérte a szervezőket, hogy osszanak palackos vizet a közönség tagjai között.

A tűzoltók nem hivatalos adatok szerint 1000 ájulást számoltak össze a helyszínen a koncert éjszakáján.