18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Késes támadás volt egy lengyelországi középiskolában

2023.11.29. 20:44
Késes támadást követtek el egy lengyel középiskolában. Az elkövető később öngyilkosságot próbált meg elkövetni.

Késes támadásban hárman megsebesültek szerdán a közép-lengyelországi Kadzidlóban működő középiskolában, a 18 éves támadó öngyilkosságot kísérelt meg – közölte Robert Chodkowski dandártábornok, a községhez közeli Ostroleka tűzoltó-parancsnokságának szóvivője a PAP hírügynökséggel, amelyről az MTI adott hírt.

Az elkövető, aki az iskola egyik diákja, behatolt egy tanterembe, ahol

egy lányt hason, egy 18 éves fiút pedig nyakon szúrt.

Az iskolából menekülve egy harmadik személyre is rátámadt, kórházi kezelést nem igénylő sebesülést okozva neki. A két sebesült diáknak a kiérkező tűzoltók elsősegélyt nyújtottak, majd a légimentők kórházba szállították őket.

A szóvivő elmondta, hogy az elkövetőt rendőrkutya segítségével keresték, és a helyi stadion közelében találták rá, amikor öngyilkosságot próbált elkövetni. A fiatalembert mentők ápolják.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.